Gezondheid

Aan de hand van het eigen verhaal belichten we de lichamelijke of geestelijke klachten vanuit de GNM en vanuit het familiesysteem.

We maken gebruik van symptoomopstellingen (welke boodschappen hebben de klachten voor je?) , focussen, EFT (kloptechniek op de meridianen), maar vooral ook van het Lichaamsbewustzijn.

Onze gezondheidszorg is meer gericht op ziekte dan op het voorkomen ervan. Hoe knap de heren medici ook zijn en hoe geavanceerd hun instrumenten en apparaten, er kan veel te vaak geen oorzaak van onze klachten gevonden worden. “Wij hebben niets kunnen vinden, alles ziet er normaal uit”. En de klachten stapelen zich op.

Conflicten en stress zijn de oorzaken van onze klachten. Ze veroorzaken vervuiling in onze cellen, waardoor deze niet goed meer kunnen functioneren. Medicijngebruik gaat gepaard met vervelende bijverschijnselen en hiervoor worden dan weer medicijnen voorgeschreven, die de bijverschijnselen moeten reduceren. We spekken de farmaceutische industrie en zitten zo gevangen in een vicieuze cirkel. Waarom gaan we dan niet preventief aan de slag, ruimen we de vervuiling niet op en zorgen we ervoor dat er geen negatieve ladingen onze cellen vervuilen?

De werkgroep Gezondheid is een uitgelezen mogelijkheid om te kijken naar wat er echt helpt. Je eigen genezend vermogen wordt geactiveerd en kan vrij van beperkende overtuigingen aan de slag.

Bijeenkomsten eens per maand in overleg zowel doordeweeks als in het weekend.