Nieuwe Activiteiten

Ik ben in mei 2020 gestart met videofilmpjes, die ik op YouTube geplaatst heb en heb er nu 6 gemaakt, die ik deel met mijn cliënten, met de leden van mijn gespreksgroep en met mijn familie . Deze activiteit heb ik opgepakt als uitdaging in onze anderhalve meter maatschappij. Ik heb video’s gemaakt over het Lichaamsbewustzijn, over Celvernieuwing, Familieopstellingen, over je Zielsfamilie, de Biografiemethode en Healing. Als jij deze video’s ook wilt zien, stuur me dan een mail op info@heelzijn.nl; je krijgt de links dan toegestuurd.

Ik zou graag als alles weer normaal is en het virus de wereld uit is , een gespreksgroep willen organiseren voor mensen, die in de leeftijdsgroep zitten van 30 – 49 jaar. Maximaal aantal deelnemers: 5-6 pers. Zo’n gespreksgroep komt eens per maand bij elkaar en duurt ongeveer 3 uur. Iedereen krijgt dan de aandacht, die hij of zij op dat moment, nodig heeft. Het lijkt me boeiend om met hen naar de spiegelingen in de biografie te kijken en ook op ontdekkingstocht te gaan met hun Lichaamsbewustzijn. Zo kunnen we weer grotere verbanden leggen.

Ik hoop ook hulpprogramma op te zetten voor jonge mensen, die tussen wal en schip ge- raakt zijn, omdat de wachtlijsten voor psychologen en psychiaters, zo vreselijk lang zijn. Ik weet, dat ik ze helpen kan met familieopstellingen. Gunthard Weber, een psychiater, die met opstellingen werkt, heeft eens gezegd, dat één opstelling een jaar psychiatrische begeleiding overbrugt. Bedenk wat dat voor kosten bespaard heeft.