Over Mij

Mijn naam is Helene Lammerding. Ik ben geboren in het voormalige Nederlands Indië . Mijn eerste levenservaringen heb ik opgedaan in een chaotische tijd. Waarschijnlijk heeft mijn affiniteit met vrede en verzoening hier mee te maken. Ik wilde altijd al dokter worden. Toen ik elf was werd ik samen met mijn broers op de boot naar Nederland gezet en naar een kindertehuis gebracht. Een ware cultuurshock. Door allerlei omstandigheden ben ik niet gaan studeren, maar ging werken in de Medische Bibliotheek in Leiden, heb banen gehad als programmeur, activiteitenbegeleidster en systeemprogrammeur. Na een studie in de klassieke homeopathie (scriptie Tropische Ziekten), kunstzinnige vorming en imaginatietherapie, waaronder de basisvaardigheden Hypnotherapie, kwam ik in contact met familieopstellingen.

De opleiding Familieopstellingen heb ik gevolgd bij Wolfgang Könighaus van 2001- 2007. Ik ben hem heel dankbaar voor de inzichten die ik bij hem opgedaan heb. Samen met hem heb ik de seminars Ned. Indië opgezet en hierdoor kunnen ervaren wat een impact mijn jeugdjaren op mijn leven gehad hebben.

In 2001 NLP practitioner. In 2002 kwam ik in contact met Steve en Barbara Rother en het Lichtwerk zoals zij dat uitdragen.

In 2012 heb ik een zesdaags seminar Germaanse Geneeskunde gevolgd. Aan de hand van mijn ziektes werd helder welke trauma’s / conflicten ik in mijn leven had opgelopen. Mooi om zo ook op een andere manier naar mijn leven te kunnen kijken.

Ik heb veel ervaren in mijn leven en heb geleerd de problemen op mijn weg uiteindelijk als uitdagingen te zien. Ik heb die uitdagingen opgepakt en wil mijn inzichten, kennis en wijsheid doorgeven aan anderen, waardoor misschien hun weg lichter en draaglijker wordt. Dit doorgeven vindt plaats in de alledaagse contacten, maar vooral ook in individuele sessies, in cursussen of m.b.v. familieopstellingen die ik sinds 2002 aanbied.

Ik ben Lichtwerker, Coach en Healer. Ik leer mensen hoe ze zichzelf kunnen genezen. En word vooral geïnspireerd door Kryon, Michael en Saint Germain.